• Eigen productie
 • Snelle levering
 • Sinds 1954
 • Maatwerk

Stoere CNC-Draaier in Tilburg

Vacature: Stoere CNC-Draaier bij Esch Conveyor Components

Locatie: Tilburg
Dienstverband: Fulltime (38 uur) of bespreekbaar (32 uur)

Heb jij passie voor programmeren en techniek? Wil jij werken in een ambitieuze en technische omgeving bij een van de grootste producenten van transportrollen in Europa? Zoek niet verder, want Esch Conveyor Components heeft dé baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als CNC-Draaier bij Esch Conveyor Components ga je aan de slag met uitdagend fijn mechanisch draaiwerk. Jij bent de held die verantwoordelijk is voor de productie van precisieproducten met hoge toleranties uit hoogwaardige materialen. Met jouw skills zorg je voor optimale kwaliteit en houd je je bezig met:

 • Het draaien van middelgrote tot grote precisieproducten.
 • Het bewaken van kwaliteit en maatvoering.
 • Het lezen en interpreteren van technische tekeningen.
 • Werken met onder andere de Gildemeister Nef 600 met Siemens D besturing.
 • Proactief meedenken over verbeteringen in producten, kwaliteit en levertijd.

Hoe ziet mijn dag eruit als CNC-Draaier en Programmeur bij Esch Conveyor Components in Tilburg?

Ik start de dag met een korte teamvergadering, waar ik samen met mijn collega’s de planning en eventuele uitdagingen bespreek. Daarna ga ik aan de slag in de werkplaats, waar ik de nieuwste technische tekeningen bestudeer en de CNC-machine programmeer. Met een koptelefoon op mijn hoofd en mijn favoriete muziek op de achtergrond, zet ik mijn machine in gang en begin ik met het draaien van hoogwaardige precisieonderdelen.

Gedurende de dag heb ik regelmatig contact met mijn collega’s om de voortgang te bespreken en mijn input te geven over mogelijke verbeteringen in het productieproces. Mijn werk heeft direct impact op de rest van het bedrijf: de onderdelen die ik produceer, zorgen ervoor dat de transportrollen perfect functioneren en bijdragen aan onze reputatie van topkwaliteit!

In de middag neem ik deel aan een trainingssessie, waar ik weer nieuwe vaardigheden opdoe en mijn kennis uitbreid. Bij Esch Conveyor Components krijg ik volop mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen, zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken en innovaties.

Dus, wie ben jij?

 • Techneut in hart en nieren: Je ademt techniek en hebt een sterke passie voor programmeren en CNC-draaien.
 • Nauwkeurig: Kwaliteit staat bij jou voorop en je hebt oog voor detail.
 • Initiatiefrijk: Je houdt ervan om je ideeën te delen en verbetering aan te brengen.
 • Zelfstandig en verantwoordelijk: Je kunt goed plannen en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • MBO werk- en denkniveau: Je hebt een technische opleiding afgerond en ervaring met het werken vanuit een technische tekening.

Wat bieden wij jou?

 • Uitdagende baan: Werken bij een topbedrijf met een prima salaris.
 • Innovatieve werkomgeving: Ambitieuze en informele sfeer waar jouw ideeën worden gewaardeerd.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Veel kansen om jezelf te ontwikkelen via trainingen en opleidingen.
 • Ruimte voor eigen inbreng: Jouw inzichten en initiatieven krijgen alle ruimte.

Nog even over Esch Conveyor Components

Esch Conveyor Components is een ambitieuze en snelgroeiende producent en leverancier van transportrollen, trommels, lagers en lagerblokken die wereldwijd worden gebruikt. We staan bekend om onze hoogwaardige producten en behoren tot de top van Europese producenten. Onze producten worden onder meer ingezet in de luchthavenindustrie, zand- en grindverwerking, pallettransport, agrarische industrie, drankenindustrie, voedingsmiddelen en bij bulk- en overslagbedrijven. We hebben een mensgerichte, informele bedrijfsfilosofie en zetten in op technische innovatie, ambitie en zelfontplooiing van onze medewerkers.

Solliciteren?

Jong, oud, man, vrouw? Het maakt ons niet uit. Als jij de geschikte kandidaat bent, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@eschcc.com of neem contact op met onze HR Business Partner Aysu Kenger via 0416 315656.

Stap in de wereld van CNC-draaien bij Esch Conveyor Components en maak het verschil!

 

© Esch Conveyor Components